Advertoriale

Pungi de hârtie personalizate pentru afacerea ta, doar la Snick Ambalaje!

Pungile sunt unele dintre cele mai utilizate produse de ambalat în ziua de astăzi. Cele de plastic nu mai sunt dorite, se dorește eliminarea acestor de pe piață. Știm cu toții că plasticul dăunează cel mai mult mediului înconjurător, iar ca să diminuăm acest lucru începem să apelăm la diferite materiale. Produsele confecționate dintr-un material biodegradabil, precum hârtia, câștigă teren pe piață. Pungile din hârtie se pot personaliza și deveni o altfel de reclamă pentru restaurantul tău!

Pungile de hârtie de la Snick Ambalaje

Pungile de hârtie sunt folosite foarte des în catering. Cei care livrează mâncare știu mai bine asta. Meniurile comandate, livrate în pungile de hartie își păstrează mult mai bine aroma și temperatura! Poți alege să utilizezi și pungi de hartie personalizate, acestea vor face ca restaurantul tău să fie mult mai cunoscut. Alege să îți faci reclamă și prin micile detalii, ele mereu fac diferența!

Hârtie versus plastic!

Hârtia este favorita tuturor, a câștigat mult avantaj în ceea ce privește ambalarea. Poate de multe ori ai observat că mâncarea livrată în pungile de plastic a deprins un gust și miros specific. Aceste mici detalii vor face ca vânzările tale să scadă în fiecare zi, alege să nu se întâmple acest lucru.

Din pacate, plasticul a devenit unul dintre cele mai dăunătoare produse prime, deși ele este prezent peste tot în ziua de astăzi. Alege să protejezi natura, prin fiecare achiziție de la o firmă ce produce materialele necesare pentru catering, precum Snick Ambalaje. Accesează site-ul celor de la Snick-Ambalaje.com și vei simți diferența!

Comenzile la domiciliu sunt tot mai dorite

Comenzile prin telefon sau online sunt mai cerute, majoritatea persoanelor se află la serviciu sau chiar acasă și nu pot să se deplaseze în timp record pentru a-și cumpăra meniul preferat. Pe perioada pandemiei comandarea hranei la domiciliu a devenit preferata clienților, iar acest lucru s-a păstrat și în ziua de astăzi. Secolul vitezei ne face să ne adaptăm acestei conjuncturi.

Petrecerile cu cei dragi sunt preferatele tuturor și ne gândim mereu cum să petrecem mai mult timp cu cei apropiați. Dacă-ți dorești să te distrezi mai mult cu prieteni și cu familia ta,  fără a-ți pune problema ce veți consuma, alege să comanzi la domiciliu. Timpul petrecut cu cei dragi este cel mai valoros, iar meniul pe care îl vei savura cu aceștia va ajunge ambalat corespunzător în pungile de hârtie personalizate de la restaurantul preferat.

În acest context, pungile de hârtie personalizate sunt sub diferite forme și mărimi, sunt tot mai cautate. Ambalajul este unul dintre cele mai importante elemente ale unei comenzi, dacă mâncarea este livrată corespunzător, clientul tău va fi mulțumit. În plus, ca promoter al brandului tău, poți alege să îți personalizezi pungile folosite drept ambalaj. Semnătura brandului pe pungile personalizate te va face să ieși în evidență cu fiecare comandă, iar numărul clienților tăi are șanse să crească pe zi ce trece.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com