Social

Cătălin Cazacu, şi umilit, şi cu banii luaţi

Scandalul dintre Cătălin Cazacu şi autorităţile locale din oraşul natal a avut un final nefericit pentru motociclist.
Cătălin Cazacu a deschis, la finele anului trecut, un proces împotriva Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara, solicitând anularea unui document, precum şi achitarea cheltuielilor de judecată de către instituţia amintită. Recent, însă, judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis să respingă atât cererea principală, cât şi solicitarea referitoare la onorariul avocatului. “Respinge ca neîntemeiată acţiunea formulată de reclamantul CAZACU CĂTĂLIN RAUL în contradictoriu cu pârâta MUNICIPIUL TIMIŞOARA – DIRECŢIA FISCALĂ A MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, având ca obiect anulare act administrativ-fiscal. Respinge cererea reclamantului de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recursul se depune la Tribunalul Timiş – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal”, au decis magistraţii.
Scandal cu poliţia

În 2018, Cătălin Cazacu a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, solicitând anularea unei sancţiuni contravenţionale, dar nici atunci nu a avut noroc. Conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată, amenda a fost dată de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe toxice, aşa că, cel mai probabil, Cazacu nu a respectat legea în privinţa depozitării sau manevrării armelor ori a fost prins cu substanţe toxice sau produse pirotehnice asupra sa. Cu toate că s-a declarat nevinovat, Cazacu nu a reuşit să îi impresioneze pe judecători, aceştia dispunând respingerea cererii.
Şantajat de un interlop

În 2016, Cazacu a fost citat la Judecătoria Sectorului 3, în calitate de parte vătămată, într-un alt dosar, din 2014, care avea ca obiect infracţiunea de şantaj. Suspectul cercetat de poliţişti şi procurori a fost un anume Mircea T., sportiv de performanţă celebru în lumea interlopă din Bucureşti, care l-ar fi şantajat şi ameninţat pe Cazacu, pentru a stoarce bani de la acesta. În mod bizar, cu toate că motociclistul Cazacu a depus probe concludente la dosar şi a dat declaraţii în faţa poliţiştilor şi a procurorilor, explicând cum s-au petrecut faptele, anchetatorii au decis renunţarea la urmărirea penală, lăsându-l pe motociclist cu buza umflată.

sursa