Social

Cele mai bune aplicații pentru a vă gestiona banii

Cum am ales cele mai bune aplicații de gestionare a banilor
După o mulțime de cercetări și parcurgerea a numeroase aplicații, am decis să o restrângem pe baza următoarelor criterii:

Ușurința de utilizare – O interfață de utilizator simplă, care ar putea fi navigată într-un mod simplu. De asemenea, am căutat ușurința operării și unde datele și graficele afișate au fost ușor de înțeles.
Autenticitatea aplicației – Deoarece aplicațiile de bugetare necesită multe detalii cu privire la finanțele dvs. și, în unele cazuri, implică sincronizarea detaliilor contului dvs. bancar, autenticitatea aplicației a fost esențială. Evaluările magazinului de aplicații și recenziile utilizatorilor au fost, de asemenea, luate în considerare pentru a determina autenticitatea.
Compatibilitate pe mai multe platforme și sincronizarea datelor – Am luat în considerare aplicațiile care ofereau opțiunea de sincronizare a datelor dvs. și erau disponibile atât pe platformele iOS, cât și pe cele Android.
Portofel
Alegerea noastră numărul unu, Wallet este un manager de bani foarte vizual care vă oferă informații rapide și ușoare și include funcții gratuite și plătite. Contul gratuit necesită actualizarea manuală a cheltuielilor dvs., dar veți obține o perioadă de încercare gratuită de două săptămâni. Vă permite să aduceți toate conturile dvs. într-un singur loc, să vă urmăriți automat cheltuielile conectându-vă contul bancar (sunt acceptate majoritatea băncilor importante, cum ar fi HDFC, SBI, ICICI și Axis), precum și conturi precum Amazon Pay, Coinbase, și PayPal, precum și câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi partajarea detaliilor dvs. și mai multe opțiuni de personalizare vizuale.

Nu numai că vă înregistrează veniturile și cheltuielile, ci vă permite, de asemenea, să alocați bani pentru obiectivele dvs., să vă țineți evidența datoriilor, fie că este împrumutat sau împrumutat. Puteți seta un buget pentru listele de cumpărături, astfel încât să nu treceți peste bord și să vă țineți evidența garanțiilor, cardurilor de fidelitate și așa mai departe. Are, de asemenea, un design vizual foarte bun, care l-a făcut foarte vizibil. Există, de asemenea, un joc distractiv numit Was It Worth It, care generează un scor pentru achiziții pe baza intrărilor dvs., pentru a vă ajuta să vedeți dacă sunteți mulțumit de modul în care cheltuiți bani.

Portofelul este alegerea aplicației de buget pentru orice iubitor de statistici. Acesta prezintă graficul banilor în șase categorii diferite, începând de la „Graficul tendințelor soldului” la „Tabelul fluxurilor de numerar”, oferindu-vă o înțelegere analitică detaliată a obiceiurilor dvs. de cheltuieli. Va trebui să aveți un cont premium pentru a conecta conturile bancare la Wallet. Planul premium costă Rs. 210 pe lună sau Rs. 1.050 pe an. Un plan de viață poate fi, de asemenea, luat pentru Rs. 2.700. În partea luminoasă, caracteristicile precum modul întunecat și pinul de securitate pentru datele dvs. sunt incluse în versiunea gratuită.

cel mai bun manager de bani android ios portofel ss

Obțineți-l pentru – Android, iOS

Deși Wallet a fost alegerea noastră de top, nevoile și preferințele dvs. ar putea fi puțin diferite. De aceea, mai avem câteva sugestii dintre diferitele aplicații pe care le-am încercat, inclusiv de ce credem că merită timpul și banii dvs. Citiți mai departe pentru a vedea opțiunile rămase.

Manager de bani
Cu culorile sale strălucitoare, Money Manager face din urmărirea cheltuielilor o activitate interesantă și este o aplicație excelentă pentru începători. Vă permite să adăugați fotografii la intrări, ceea ce este la îndemână dacă trebuie să furnizați chitanțe pentru muncă și acceptă doar cerințe manuale. În timp ce sincronizarea conturilor a făcut Wallet mai atrăgător pentru noi, persoanele care nu doresc să ofere companiilor terțe acces la detaliile lor vor aprecia confidențialitatea pe care aceasta o conferă.

Aplicația este simplă, cu numeroase subcategorii atât sub venituri, cât și pe cheltuieli. Puteți obține o imagine de ansamblu a cheltuielilor și veniturilor cu ajutorul unei diagrame și puteți obține o analiză detaliată a mediei zilnice a fiecăruia dintre cheltuielile și veniturile dvs. prin intermediul graficului liniar. Money Manager este o aplicație gratuită fără reclame și orice limitare a funcțiilor. Aplicația este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.

A Rs. Versiunea cu plată 390 deblochează funcții suplimentare, precum gestionarea de pe computer, eliminarea anunțurilor și adăugarea de conturi nelimitate, în timp ce versiunea gratuită este limitată la zece conturi.

cel mai bun manager de bani Android ios manager de bani s

Obțineți-l pentru – Android, iOS

Monefy
Monefy este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc o experiență foarte rapidă și ușoară. Are o interfață de utilizator simplă, care face ca navigarea prin aplicație să fie o bucată de tort. Este o altă aplicație excelentă de buget la alegere pentru începători. Este o aplicație ideală pentru a vă urmări cheltuielile și veniturile. Un calculator apare automat de fiecare dată când vă introduceți venitul sau cheltuielile. Cheltuielile pot fi vizualizate în diferite intervale de timp, începând de la zilnic la anual sau puteți seta manual intervale de timp personalizate utilizând opțiunea „Interval”.

Există 15 categorii de cheltuieli, trei categorii de venituri și o diagramă colorată a ambelor, astfel încât să puteți urmări unde se îndreaptă majoritatea banilor. Această diagramă circulară este suficientă pentru a vă face să vă simțiți vinovați în cazul în care cheltuiți prea mult pentru divertisment sau pentru a lua masa și doriți să vă reparați căile.

Există o versiune premium disponibilă pentru Rs. 199 care vă va permite în plus să aplicați o temă întunecată, să utilizați caracteristica de protecție prin parolă, să sincronizați datele și să adăugați mai multe categorii de cheltuieli și venituri. Opțiunea gratuită este suficient de bună
sursa