Social

Chairry se relocheaza la UpGround – Globalworth

Chairry isi relocheaza showroomul de mobilier la complexul UpGround, detinut de Globalworth

Noul showroom va avea o suprafata de 240 mp

Chairry Design & Furniture se relocheaza intr-un spatiu de 240 mp in complexul UpGround, detinut de Globalworth.

Noul spatiu va fi utilizat ca o zona multifunctionala de expunere mobilier de ultima generatie si interactiune cu clientii.

Noul showroom al companiei va gazdui piese de mobilier, dintre care peste 40% productie locala, restul reprezentand mobilier de import.

Bucuresti, 23 iunie 2022 – Chairry Design & Furniture, o companie specializata pe segmentul de fit-out – amenajari interioare complete – inchiriaza un spatiu de 240 mp in complexul UpGround, detinut de investitorul international Globalworth, in zona de nord a Bucurestiului. Cei 12 de angajati din Bucuresti ai companiei se vor reloca in noul spatiu incepand din luna iulie a acestui an.

Noul spatiu este de 50% ori mai mare decat actuala reprezentanta Chairry Design & Furniture din Bucuresti din zona Faur, iar aceasta face parte din strategia de extindere a companiei, atat din punct de vedere al acoperirii geografice, cat si din punctul de vedere al segmentelor de piata adresate.

“Decizia de relocare a showroomului intr-un spatiu pozitionat intr-o zona premium a Capitalei si avantajos pentru produsele furnizate vine pe fondul cererii crescute dinspre segmentul quality. In 2021 si in prima jumatate a anului 2022, Chairry a semnat designul interior pentru peste 4.000 de metri patrati de spatii interioare, reprezentand hoteluri si restaurante, piscine si centre SPA, birouri si clinici. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am realizat o strategie de dezvoltare care sa satisfaca cererea pietei, dar si sa ne ofere oportunitatea de extindere pentru mai multe segmente de activitate, cum ar fi cel medical si de birouri”, declara Raluca Dorobantu, Managing Partner Chairry.

Aproximativ 40% din noua suprafata inchiriata va reprezenta zona de lucru pentru angajatii companiei, iar un spatiu extins de 150 mp va fi zona de showroom pentru obiectele de design si mobilier furnizate de Chairry Design & Furniture.

Noul showroom al companiei va gazdui piese de mobilier si design provenind de la peste 50 de furnizori si parteneri Chairry. Dintre piesele de mobilier cel mai bine comercializate de Chairry in ultimii doi ani 60% sunt importante din Europa, iar 40% sunt obiecte personalizate prin intermediul producatorilor locali.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenoriala romaneasca, opereaza de peste 20 de ani pe piata locala si este specializata in design si amenajari interioare, precum si in furnizare de solutii de mobilier importat sau produs local. In total, Chairry a importat pana in prezent peste 20.000 de piese de mobilier si a amenajat peste 50.000 mp de spatii interioare.