Politica

Corpul de Control al premierului, executa verificări la Poștă!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat azi că premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la Poșta Română, după mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor în anumite localități.
Un subiect important se referă la modul de plată a pensiilor către pensionari. Au apărut, în ultima perioadă, întârzieri în anumite județe ceea ce este inadmisibil , deoarece guvernul a trasferat la timp banii către Poștă. Doamna premier a cerut explicații la ministrul Comunicațiilor și conducerea Poștei Române și am aflat de ce suntem în această situație. Doamna premier a dispus să facă o verficare atentă si serioasă„, a declarat Liviu Dragnea, după ședința Biroului Permanent PSD.

Liderul PSD a mai anunțat că data de 15 a lunii vor fi date pensiile.

S-a decis să nu mai existe confuzie și orice pensionar să știe exact, că pensiile să fie plătite până în 15 a lunii. S-a stabilit ce acțiuni trebuie să se facă: la 1 se virează banii, apoi in 9 zile calculul arata ca se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai să fie ultima zis în care să se plăteasca pensiile. Să vedem dacă se poate de luna viitoare fiind conditionati de toate aceste demersuri juridice„, a mai spus Dragnea.