Showbiz

Cum justifică Tzancă Uraganul că nu plătește nici un leu impozit!

Tzancă Uraganul a recunoscut că nu și-a plătit amenzile și a oferit o explicație inedită pentru faptul că nu scoate nici un leu din buzunar la impozit.
Tzancă Uraganul nu plătește nici un leu impozit, deși se laudă cu proprietăți de milioane de euro. După dezvăluirea făcută în exclusivitate de WOWbiz.ro, manelistul a venit cu o explicație cu totul originală.
Mai mult, Tzancă a recunoscut că nu-și plătește nici amenzile primite, care au ajuns, la un moment dat, la uriașa valoare de 28.146 lei.
Tzancă: ”Din 200 de nunți, 180 sunt pe la neamuri”
”De acord sa plătesc amenzile …nimic de zis… dar în legătură cu banii de la nunți, de unde știți voi că banii ne rămân nouă, măi oameni de la Fisc? Am și spus la un interviu că din 200 de nunți, 180 sunt pe la neamuri”, a scris Tzancă Uraganul pe contul lui de socializare.
Considerat unul dintre cei mai bogați maneliști ai momentului, Tzancă nu deține pe numele lui nici un fel de bun sau proprietate și nici nu are un venit stabil declarat. În aceste condiții s-a ajuns în situația uluitoare ca autoritățile să solicite transformarea amenzilor în ore de muncă în folosul comunității.
”În motivarea cererii, petentul a arătat că intimatul nu a achitat în termenul prevăzut de lege amenzile în cuantum total de 28.146 lei, iar ca urmare a efectuării tuturor demersurilor legale prevăzute de Codul de procedură fiscală a reieșit faptul că acesta nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de surse de venit, astfel că nu există posibilitatea executării silite prevăzute de dispozițiile Codului de procedură fiscală”, se arată într-un dosar deschis în 2019, în instanță, pe numele lui Andrei Velcu alias Tzancă Uraganul.

sursa