Advertoriale

Cum poți face nunta ta mai specială urmând obiceiurile românești?

Nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viață și de aceea evenimentul de celebrare trebuie să se ridice la standarde înalte, stabilite de ambii miri. În România, muzica, meniul, atmosfera, decorul și voia bună pot schimba complet traiectoria acestei zile și, de aceea, este important ca fiecare detaliu să fie ales cu mare grijă. Pentru a avea parte de un eveniment 100% tradițional, ține cont de obiceiurile transmise din generație în generație și invită solisti de muzica populara care să asigure o atmosferă deosebită de petrecere!

Alege decorul în stil tradițional pentru eveniment

Primul lucru pe care invitații îl vor vedea atunci când sosesc la nunta ta este decorul. Pentru a le oferi un indiciu despre cum se va desfășura întreaga seară, poți alege să printezi invitațiile cu motive tradiționale și, mai apoi, să inserezi detalii de decor specific românești încă de la intrare. De la o arcadă decorată cu tricolorul sau cu accente populare, la scaune înfrumusețate cu broderii și panglici sau aranjamente florale cu flori de câmp, toate acestea te vor ajuta să creezi magia la care ai visat încă din primele clipe.

Pentru o nuntă tradițională, pune accent pe muzica populară

Muzica și voia bună sunt 100% românești, ceea ce înseamnă că pe tot parcursul petrecerii trebuie să răsune ritmuri autohtone care să invite lumea la dans. Pentru o nuntă reușită, poți opta să îmbini muzica actuală, cu muzica populară live, care transmite o energie aparte. Asta înseamnă că angajarea unuia sau mai multor soliști de muzică populară reprezintă una dintre principalele priorități organizatorice. Poți discuta cu aceștia despre programul muzical, piese și durată, în așa fel încât să ai garanția faptului că fiecare detaliu va fi conform dorințelor tale.

Un alt avantaj de care beneficiezi atunci când alegi să cânte la nunta ta un solist sau o solistă de muzică populară este faptul că poți alege persoana care rezonează cel mai mult cu personalitatea voastră, cu gusturile și cu stilul de distracție, lucru ce îți va oferi încă de la început siguranța unui eveniment reușit. Dacă ești în căutarea unor interpreți de muzică populară pentru nuntă, Music Band te ajută să intri în legătură cu nume celebre și să te bucuri de oferte de preț foarte avantajoase.

Optează pentru costume populare românești

Un alt detaliu important atunci când vrei o nuntă tradițională este îmbrăcămintea. Înlocuiește clasicele rochii de mireasă și costume de mire cu porturi populare specifice zonei voastre, iar acest detaliu aparent minor va reuși să stârnească o emoție aparte. Dacă îți dorești să îmbini tradiționalul cu modernul, poți opta pentru integrarea în ținută a câtorva detalii specifice, cum ar fi un clop maramureșean, o bundiță moldovenească sau chiar elemente de broderie tradiționale inserate pe rochie sau cămașa costumului.

Servește bucate tradiționale românești

Unul dintre cele mai importante aspecte la petrecerile românești este fără doar și poate mâncarea. Românii sunt gurmanzi autentici, iar preparatele tradiționale nu pot fi înlocuite cu nicio rețetă sofisticată din întreaga lume. De asemenea, ciorbele, sarmalele, mămăliguța sau plăcintele nu au cum să lipsească de pe masă la o nuntă cu specific românesc.

Acestea sunt doar câteva dintre traditiile de nunta pe care le poți integra în ziua cea mare pentru a obține un eveniment 100% autohton, însă lista este mult mai lungă. Există obiceiuri variate în fiecare zonă a țării, superstiții și practici care, urmate întocmai, vor oferi un farmec aparte acestui moment unic.

Lasă atmosfera nunții tale soliștilor de muzică populară pentru nuntă de la Music Band și bucură-te de o petrecere 100% românească, unde distracția este în prim plan!