Social

De ce să te duci cu partenerul la bowling

De ce să te duci cu partenerul la bowlingBowling-ul este o activitate excelentă pentru cupluri și dacă ați rămas în pană de idei, puteți căuta un loc unde să vă distrați astfel.
Iată 8 motive pentru care merită să mergeți împreună la bowling.

1. Este amuzant

Bowlingul nu este neapărat primul lucru care-ți vine în minte când te gândești la o întâlnire, dar abia când ajungi acolo realizezi cât de mult te poți distra și te întrebi de ce nu faceți mai des acest lucru.

2. O competiție

Nu este nimic rău ca uneori să fie o mică competiție între voi doi, mai ales dacă totul este în glumă. În plus, câștigătorul își poate primi adevăratul premiu acasă.

3. O activitate foarte socială

Chiar dacă vă duceți acolo ca să faceți ceva anume, între aruncări puteți avea mici discuții cu ceilalți vizitatori ai centrului și astfel puteți lega noi prietenii.

4. Puteți sta cât vreți

Dacă vreți doar să vedeți cum este să joci bowling, puteți arunca câteva bile și apoi să plecați, dar dacă vă place, puteți închiria pista pentru câteva ore.

5. Puteți combina cu altceva

Pe lângă pista cu pantofi și bile vă puteți lua și câteva băuturi la bar, puteți mânca ceva și cel mai important, vă puteți bucura unul de compania celuilalt sau poate reprezenta doar baza pentru o zi amuzantă.

6. Este o formă de mișcare

E mai bine decât să stați la cinema pe scaun sau acasă pe canapea. Această formă de mișcare vă va face endorfinele să intre în acțiune, ceea ce vă va binedispune.

7. Nu contează dacă vă pricepeți

Este în regulă dacă unul dintre voi are experiență și celălalt nu, amândoi vă puteți bucura oricum de această experiență și eventual puteți lua lecții de la partener, într-un mod eminamente senzual.

8. Îi poți admira posteriorul

Când se apleacă regulat ca să arunce cum și unde trebuie bila, nu te poți abține să nu te uiți la posteriorul partenerului tău, ceea ce evident, constituie un bun preludiu.

sursa