Actualitate

Declaratiile lui Dragnea: „Toader să înțeleagă că nu se mai poate așa, Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui / A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG”

Declaratiile lui Dragnea: “Toader să înțeleagă că nu se mai poate așa, Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui / A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG”Liviu Dragnea face din nou declaratii, isistand ca Executivul PSD-ALDE nu ar avea nici o intentie sa adopte ceva Ordonanta pe tema Justitiei, ba mai degraba il acuza pe Tudorel Toader ca a discutat in spatiul public despre aceasta idee de ordonante, relateaza b1.ro.

”Toader să înțeleagă că nu mai poate așa, să înceteze cu această atitudine! Colegii mei spun că intenția lui a fost din ianuarie să lanseze aceste subiecte, să se discute nu despre ce are de făcut România reală, ci despre asta.

Tot a anunțat OUG-uri care, de fapt, nu s-au dat.

Cer Guvernului să înceteze această discuție nesfârșită”, a declarat Dragnea. 

El a precizat că Guvernul ar trebui să se ocupe în continuare de programul de guvernare, iar Parlamentul este cel care trebuie să ducă la bun sfârșit modificarea acestor legi din domeniul Justiției, de vreme ce Curtea Cosntituțională s-a pronunțat deja asupra lor.

Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui Toader, a mai punctat el.

”A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG”, a mai spus Dragnea.