Showbiz

Delia Matache, dezvăluiri-șoc!: „Nu o pot controla”

Delia Matache este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Recent, vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre afecțiunea de care suferă, dar și despre cum reușește să o țină sub control mai ales atunci când este în public.
Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă. Delia Matache a dezvăluit în cadrul unui interviu că a trecut prin momente destul de dificile atunci când a aflat că are probleme de sănătate.
Vedeta a recunoscut că deși nu a fost marcată de traume puternice, din cauza stresului și a emoțiilor, are momente în care se confruntă cu anxietatea.

Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu.

Artista a mărturisit că nu este un lucru pe care îl poate controla foarte mult și asta din cauză că anxietatea dispare și reapare.

Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”, a declarat Delia Matache.

sursa