Scitech

Digi taie prețul la jumătate pentru toți acești români: oferta de care să profiți cât mai repede

În momentul în care ai internet fix de la Digi | RCS-RDS ai de ales între trei tipuri de abonamente. Cel mai inspirat ar fi să-l iei pe cel mai bun. Și acesta ar trebui completat cu o conexiune wireless pe măsură.

În timp ce Digi, și toți ceilalți operatori, încearcă să dezvolte rețelele 5G, pentru acasă poți avea internet wireless mai rapid și mai stabil. „Secretul” e Wi-Fi 6, iar aici Digi are în ofertă ceva util: un router dedicat noului standard.

Oferta de acum e reducerea la jumătate a prețului pentru modem. Îl primești în custodie pentru 3 lei pe lună. Dar nu ar trebui să-l iei decât dacă deja ai trecut la Fiberlink 1000, ca să te bucuri de toate avantajele. Totodată, viteza o experimentezi cel mai bine pe dispozitive lansate în ultimul an.
Dacă ești deja client Digi NET și nu ai router de la operator, intri în cont, secțiunea Serviciile Mele și adaugi acolo noul router. În cazul în care nu ești client, devii. Ai de ales între Fiberlink 300, 500 și 1000. Cel din urmă costă 40 de lei pe lună, dar îți oferă cea mai bună viteză. În procesul acesta de-a deveni client alegi și routerul Wi-Fi 6.
sursa