Actualitate

Doi bătrâni care urmau să facă un control medical, au decedat în condiții suspecte

Două persoane care s-au prezentat miercuri, pentru un control la o clinică privată din Craiova, au decedat în condiții suspecte.

Una dintre persoanele decedate este un craiovean de 79 de ani, pe care două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au încercat să-l resusciteze chiar în fața clinicii, fără succes însă. În acest caz, poliţişti s-au autosesizat și au deschis un dosar penal de cercetare.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, miercuri seară, cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti din municipiu, în faţa unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind constatat decesul acestuia”, potrivit comunicatului IPJ Dolj.

La scurt timp, autoritățile au fost sesizate din nou, cu privire la faptul că în incinta clinicii respective, a decedat o femeie de 66 de ani.

Trupul bărbatul de 79 de ani, fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, relatează news.ro.

Poliţiştii au menţionat că cele două persoane se prezentaseră pentru a face un control la clinica privată şi nu aveau nicio legătură una cu cealaltă. De asemenea, anchetatorii au precizat că femeia suferea de afecţiuni cardiace.

sursa