Actualitate

Dublu ATENTAT sinucigaş! Atacul a produs cel puţin cinci morţi şi zeci de răniţi. Se pare că s-au detonat femei kamikaze

Dublu ATENTAT sinucigaş! Atacul a produs cel puţin cinci morţi şi zeci de răniţi. Se pare că s-au detonat femei kamikazeUn nou atentat terosist, in care au murit cinci persoane si 32 de raniti, a fost un dublu atac terorist, avand loc in orasul nigerian, Maiduguri, sambata seara, relateaza www.romaniatv.net.

„Iniţial, s-au confirmat trei decese şi s-a anunţat că 33 de persoane au fost rănite. Bilanţul morţilor a crescut la cinci”, a declarat un localnic, Musa Mohammed, pentru SaharaReporters.

Potrivit AFP, două femei kamikaze au declanşat exploziile în mijlocul mulţimii, în cartierul Muna Dalti, aflat la periferia oraşului.

„Ele au sosit în jurul orei 20.00 şi şi-au declanşat centurile explozive pe care le aveau sub haine”, a explicat un reprezentant al forţelor de ordine.

În ultimii ani, în cartierul Muna Dalti şi în apropierea acestuia au avut loc mai multe atacuri, comise deseori de femei kamikaze.