Politica

Dupa 10 ani s-a gasit pete de sange ale Elodiei Ghinescu sub parchet. Cristian Cioaca e terminat. Vestea crunta a venit!

Dupa 10 ani s-a gasit pete de sange ale Elodiei Ghinescu sub parchet. Cristian Cioaca e terminat. Vestea crunta a venit!Dupa zece ani de la disparitia Elodiei Ghinesu, acum s-a descoperit cum a fost ucisa avocata, iar Cristian Cioaca este terminat, primind vestea crunta, relateaza bzi.ro.

Anchetatorii au suspectat cazul ani intregi disparitia avocatei, iar disparitia Elodiei Ghinescu pare ca merge sore un deznodamant pe care Cioaca l-a considerat improbabil.

Anchetatorii vin cu descoperiri care l-ar putea inchide pe tot restul vieti pe Cristian Cioaca.

„Optiunea inculpatului a fost sa evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului. E sansa pe care si-o joaca.

Din punctul meu de vedere, nu e castigatoare.”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

Seful anchetatorilor care lucreaza la cazul Elodia Ghinescu a explicat de ce a ajuns singurul suspect, abia acum dupa gratii, la mai bine de cinci ani de la preuspusul omor.

Comisarul sef Vasile Viorel sustine ca ultimele urme de sange descoperite in apartamentul conjugal cu ajutorul unor dispozititve de ultima generatie contureaza ceea ce s-a petrecut in acea noapte fatidica.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea.

In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins.

Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete.”, a mai spus comisarul sef Vasile Viorel.

Tot urmele de sange i-au convins pe acuzatori ca politistul ar fi sectionat in baie trupul neinsufletit al avocatei pe care l-a ascuns apoi fara sa lase macar un indiciu care sa ii ajute pe investigatori.

Ei banuiesc ca arma crimei ar fi fost pistolul politistului.

„Este cert ca a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze.

Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine.

Poate fi cutit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc.” – comisarul sef Vasile Viorel.

Cristian Cioaca: „Nu credem ca este un omor cu premeditare, ci un omor spontan.”