Politica

Veste de ultima ora! Da, s-a adeverit. Cazul Elodiei Ghinescu, este rezolvat: „Unde a aparut Elodia!”

Veste de ultima ora in cazul Elodiei Ghinescu, anchetatorii au descoperit cu ce a fost ucisa avocata, defapt ceea ce s-a intamplat in noaptea disparitiei, relateaza bzi.ro.

Acest caz a fost mereu cel mai mediatizat caz din Romania in ultimi cinci ani, acest caz se indreapta spre sfarsit, iar Cristian Cioaca ar fi considerat improbabil.

Anchetatorii vorbesc pentru prima data deschis despre ceea ce s-a intamplat in noaptea disparitiei avocatei si mai ales despre greselile facute de suspect, care l-ar putea trimite la inchisoare pentru tot restul vietii.

„Optiunea inculpatului a fost sa evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului. E sansa pe care si-o joaca. Din punctul meu de vedere, nu e castigatoare.”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins.

Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete.”, a mai spus comisarul sef Vasile Viorel.

Tot urmele de sange i-au convins pe acuzatori ca politistul ar fi sectionat in baie trupul neinsufletit al avocatei pe care l-a ascuns apoi fara sa lase macar un indiciu care sa ii ajute pe investigatori.

Ei banuiesc ca arma crimei ar fi fost pistolul politistului.

„Este cert ca a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze.

Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine.

Poate fi cutit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc.” – comisarul sef Vasile Viorel.

Cristian Cioaca: „Nu credem ca este un omor cu premeditare, ci un omor spontan.”