Showbiz

Ea e prima vedetă de la noi testată pozitiv cu Kraken

Maria Andria spune că a luat virusul din Cipru și a povestit ce simptome a avut și cum a fost tratată la spital.

Cântăreața spune că a început să se simtă rău și, la un moment dat, a leșinat. Simptomele s-au agravat, iar soțul a decis să o ducă la spital.

Eu eram bine și am leșinat deodată. M-a ajutat bărbatul meu, care m-a pus pe un pat și trebuia să ieșim afară și i-am spus că eu nu mă simțeam bine. Vomitam foarte multe ore. El voia să mă ducă la spital în noaptea aia și i-am spus că nu mă duc atunci. Vomitam cu sânge… Știam că spitalele nu sunt OK, nici alea private, pentru care plătești și nici de stat și am zis să îmi treacă”, a spus Maria Andria
Maria Andria a spus că a avut febră, arsuri și a vomitat, iar pacienții depistați cu Kraken de la spital aveau aceleași simptome.

M-am speriat și am crezut că am mâncat ceva. Aveam arsuri, mă ardea stomacul. După noaptea aia, făcusem febră și iubitul meu s-a dus la muncă și au venit prietenii și m-au dus la spital. Acolo mi-au spus că sunt pozitivă la Covid. Era Covid nou, boala asta nouă. Am stat la spital cu prietenii noștri și am cerut apă și nici apă nu mi-au dat că mi-au spus că o să vomit mai mult. Am stat foarte multe ore, nu ne-a luat nimeni, că nu existau paturi. Sunt foarte mulți bolnavi acum, sunt spitalele pline”, a mai povestit ea.

sursa