Advertoriale

Descoperă la Edream produsele pentru a fi home barista adevărat!

Majoritatea populației iubește cafeaua, iar acest lucru se datorează mai multor aspecte. Nu doar gustul ei, ci și aroma intensă, uneori condimentele folosite, chiar și locația unde o savurezi te pot impresiona. Fie că ești barista sau vrei să obții un gust exact ca la cafenea pentru băutura preferată de la prima oră a dimineții, la Edream găsești o mulțime de produse speciale. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel din cafenele, astfel încât fiecare cafea să aibă un gust excelent în fiecare moment.

Magazinul online edream.ro dispune de o gamă completă de produse pentru a obține o cafea excelentă. Alături de echipamente, poți comanda chiar și cafeaua în sine, împreună cu accesorii pentru gustul ei intens. Pe site găsești rasnita single dose – Varia VS 3, cu o viteză de măcinare de 190 rpm. Produsul are un aspect elegant, oferă o aromă intensă a cafelei, iar în doar 24 de secunde se poate măcina cafeaua pentru un espresso delicios! Ai incluse în cutie toate accesoriile necesare pentru a folosi și întreține dispozitivul, iar pe site întreaga prezentare pentru a ști cu exactitate ceea ce să comanzi.

O cafea perfectă există mereu în numeroase cafenele, deoarece majoritatea utilizează cântare. Acestea au un control precis al preparării și dispun de toate accesoriile necesare, cât și de dispozitive de înaltă calitate pentru ca fiecare cafea să aibă un gust excelent. Dacă îți dorești să îți exersezi abilitățile de barista, vrei să îți deschizi o cafenea sau doar să obții una din cele mai bune cafele pentru tine, ai la dispoziție cantar Varia. Este ideal pentru bucătărie, dar și pentru a-l purta cu tine într-o geantă atunci când ești în vacanță.

Produse pentru bucătăria ta

Sunt o mulțime de factori ce influențează gustul și aroma cafelei, iar printre cei importanți se numără dispozitivele folosite și boabele de cafea. Acestea sunt cele care dictează de cele mai multe ori gustul acesteia, însă, dacă nu le iei pe cele corespunzătoare în vedere, cu siguranță nu vei fi încântat de băutura preferată. Pe site-ul Edream găsești o varietate de produse pentru bucătăria ta, pe care le poți folosi pentru a obține cafele delicioase.

Magazinul online îți prezintă o mulțime de espressoare, râșnițe, accesorii pentru barista, produse, dar și pahare, cești și alte recipiente. De asemenea, poți menține o cafea rece și perfectă pentru vară, cu ajutorul aparatelor frigorifice.

Electrocasnice și articole pentru HoReCa

Edream cuprinde tot necesarul pentru a obține un gust perfect al cafelei, dar și de a fi de ajutor în bucătăriile HoReCa. Pe site ai la dispoziție o secțiune dedicată doar acestora, unde sunt disponibile storcătoare de citrice, aparate de vidat, răzătoare, fierbătoare de orez, feliatoare, grătare electrice, friteuze, supiere electrice, plită cu inducție și multe altele.

Dacă vrei să afli detalii suplimentare despre produse, poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail comenzi@edream.ro sau info@edream.ro.