Actualitate

Elena Udrea-„De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea si Kovesi?”

Elena Udrea-“De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea si Kovesi?”Elena Udrea a declarat că ar fi absurd să fie condamnată la șase ani de închisoare în cazul Gala Bute, dat fiind că la dosar există un document care-i arată nevinovăția.

Fostul ministru a susținut că-şi va prezenta în zilele următoare cazul Organizaţiei Naţiunilor Unite și s-a întrebat retoric de ce ar trebui să meargă la pușcărie doar pentru că vor Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea.

Vă daţi seama că ar fi absurd, în condiţiile în care există în sfârşit o probă în dosar care este în favoarea mea, ar fi absurd să fiu condamnată. Noi am solicitat repunerea cauzei pe rol, luarea în discuţie a acestui document şi, desigur, retrimiterea cauzei la instanţa de fond pentru ca aceasta să reia judecata având toate probele în dosar, să poată să facă o judecată corectă”, a declarat Udrea.
Ea a mai precizat că va reveni în România doar după ce dosarul va fi repus pe rol la o instanţă ”corectă”.

Întrebată ce va face dacă va fi condamnată, Udrea a răspuns: ”De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea si Kovesi şi cei care le execută ordinele?”.

Fostul ministru s-a mai plâns că are statutul ”unui om care este prigonit în ţara lui”.
”Mă voi adresa zilele următoare Organizaţiei Naţiunilor Unite. Prezint cazul meu şi acolo şi, dacă prin absurdul absurdului, se întâmplă acest absurd până la capăt şi eu rămân condamnată în dosarul Gala Bute voi continua să mă lupt de aici de unde sunt protejată de legi internaţionale pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat împotriva mea şi să găsesc o soluţie ca acea sentinţă să fie desfiinţată la un moment dat”, a continuat Elena Udrea.

B1.ro