Actualitate

Euro a ajuns la 6,7 LEI! Romanii sunt in stare de soc.

Moneda europeană a ajuns la valoarea de 6.74 de lei, la o casă de schimb valutar din Târgu Mureș.

Prețul halucinant i-a speriat pe cei care au trecut prin zona respectivă și au văzut costurile uriașe.

Nici dolarul american nu a stagnat. Aceeași casă de chimb vindea un dolar cu 5,4 lei, iar o liră sterlină, cu 8,3 lei. Aceste valori de speriat i-au făcut pe oameni să reacționeze în mediul online.

Chiar dacă la început cei mai mulți dintre oameni au crezut că este o farsă, în realitate această casă de schimb valutar din Târgu Mureș chiar vindea euro cu 6.74 lei.

Valori de speriat în România! Cât a ajuns să coste un euro
Moneda europeană a înregistrat creșteri spectaculoase, în ultima perioadă, aspect ce îi îngrijrează pe cei care au credite de plătit în euro, și, din păcate, se anunță modificări în continuare.

În Târgu Mureș, însă, o casă de schimb valutar este cu câțiva lei în fața celorlalte puncte de vânzare a valutei, pentru că deja vinde euro cu 6.74 lei, o valoare care nu s-a mai înregistrat până acum în România.
”Curs valutar bun la Kaufland Gheorghe Doja”, a fost mesajul pe care l-a postat un internaut în dreptul acestei fotografii.
Forint-ul e cel mai tare”, ”Și eu am văzut scoruri de genul ăsta de vreo 10 zile.”, ”E pe bune, și eu am văzut”, ”Careva a făcut mișto”, ”Șansa mea să devin bogată, dacă plec în România”, au fost câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Târgu-Mureș dacă…”

Cursul euro este într-o continuă creștere, potrivit Băncii Naționale a României și va crește în continuare, în următoarea perioadă.

sursa