Actualitate

Falsul jurnalist, Ade-Adelin a fost arestat preventiv

Marti după amiază procurorii l-au prezentat magistraților de la Judecătoria Baia Mare pe individul care și-a bătut cu bestialitate fosta concubină dar și pe fiul acesteia.

În urma analizării probelor de la dosar judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului. Acesta a contestat decizia.

A tăiat cablurile de la camerele de supraveghere

Surse din rândul anchetatorilor au prezentat pentru www.vasiledale.ro filmul evenimentelor. Trebuie să menționăm faptul că individul ar fi premeditat totul. Cel puțin asta înțelegem noi din ce s-a întâmplat.

Conform informațiilor furnizate de surse judiciare, s-a dus duminică seară la locuința fostei concubine pe ascuns. A tăiat cablurile de la camerele de supraveghere și a pătruns într-unul dintre imobile unde a așteptat-o pe femeia, care ar fi fost ieșită din casă pentru a-l conduce pe unul dintre vecini căruia i-ar fi spus că a fost sunată și amenințată de fostul concubin. Când femeia a intrat în casă a atacat-o. A lovit-o cu bestialitate în zona feței.

Apoi a mers într-un alt imobil din aceeași curte unde l-a atacat pe băiatul femeii în vârstă de 19 ani. Acesta ar fi fost la calculator cu căștile pe urechi și nu l-a văzut pe agresor.

După agresiune individul a plecat liniștit cu un taxi. A fost căutat de polițiști și jandarmi în tot oraşul. Existau la un moment dat indicii că individul s-ar afla într-un imobil de pe strada Dragoș Vodă. Într-un final a fost prins și dus la sediul poliției pentru audieri.

Femeia și fiul acesteia au ajuns la spital. Marti medicii legiști au stabilit că pentru vindicarea leziunilor (fractură de piramidă nazală) femeia are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Fiul acesteia a primit și el un certificat conform căruia pentru vindecarea leziunilor are nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Ce spune poliția

„Ieri seară, în jurul orei 20.00, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați să intervină pe strada Garoafei.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 19 ani, și pe mama acestuia, o femeie de 55 de ani.

Femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței și a nasului, relatând faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani din Baia Mare, care ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului acestora, le-ar fi provocat vătămări corporale ambelor persoane.

De asemenea, s-a reclamat faptul că le-ar fi distrus camera de supraveghere.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

La fața locului, un echipaj SMURD și unul SAJ le-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior, au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere săvârșite în dauna celor două persoane vătămate”.

 

Faptul că individul a fost reținut pentru infracțiuni precum lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere indică gravitatea acțiunilor sale. Ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său este menit să asigure protecția victimelor.

Citeste mai mult