Advertoriale

Firma de paza – siguranta atat acasa, cat si la locul de munca

Pentru multi, o firma de paza reprezinta entitatea care le protejeaza locuinta, mai ales atunci cand acestia nu sunt acasa, dupa cum s-ar spune. Pe de alta parte, pentru un antreprenor, o astfel de firma este cea care protejeaza locul de munca – implicit proprietarul, managerii si angajatii firmei.

Este de la sine inteles ca cei mai importanti clienti ai unei asemenea entitati sunt companiile – in general afacerile. Totusi, avantajul este ca acest tip de clienti ofera firmelor de paza toate oportunitatile de dezvoltare, in asa fel incat sa poata furniza servicii de calitate superioara si indivizilor (locuintelor acestora).

Iata cateva dintre caracteristicile unei firme de paza specializata in protectia companiilor!

Oferta completa de servicii de paza si protectie

Dupa cum probabil deja stii, o firma de paza inseamna mai mult decat agenti de paza si o echipa de interventii. Iata ce inseamna o oferta cu adevarat completa de servicii:

  • Paza si protectie in regim VIP – in cazul unei unitati comerciale, de exemplu, paza si protectia realizate fizic se termina de obicei odata cu programul sau la scurt timp dupa. Totusi, pentru o companie, este necesar un regim VIP – mai exact, paza si protectie 24 din 7;
  • Instalare si monitorizare sisteme de securitate – instalarea unui sistem de securitate ar trebui realizata de catre experti in domeniu, implicit de catre o firma de paza cu renume. Aceasta este singura entitate care poate plasa camerele de supraveghere si senzorii in locatii ideale;
  • Transport de valori – nu in ultimul rand, produsele unei companii sau afaceri pot fi extrem de valoroase, caz in care transportul acestora trebuie sa fie asigurat, dupa cum s-ar spune. Chiar daca transportul de valori este de obicei rezervat pentru valuta si obiecte pretioase, absolut orice material sau produs scump poate beneficia de astfel de servicii.

Aceasta este o oferta completa de servicii care ar trebui sa iti fie oferita de catre o firma de paza.

Care sunt beneficiile colaborarii cu o firma care ofera servicii exclusiv firmelor?

In acest caz, beneficiile sunt mai mult decat clare – o firma care ofera servicii exclusive firmelor si companiilor poate dedica mai mult timp dezvoltarii practicilor si serviciilor necesare acestui tip de clienti.

Intr-adevar, este ideal ca o persoana fizica sa apeleze la o firma care le poate face pe ambele, garantandu-si astfel siguranta la un nivel inalt. Pe de alta parte, firmele si companiile pot beneficia mai mult de pe urma unei colaborari cu firme de paza VIP, dupa cum s-ar spune.

Companiile din Romania pot apela oricand la una dintre cele mai bune firme de paza din domeniu, NiruGuard. Aceasta prezinta un pachet de servicii VIP dedicat companiilor de orice tip din tara. NiruGuard are peste 5 ani de experienta pe piata din Romania, este echipata cu aproximativ 150 de agenti, realizeaza, in medie, 65 de transporturi de valori pe zi si asigura paza si protectia in regim VIP pentru aproximativ 55 de obiective.

Alegand NiruGuard, alegi siguranta ta, a angajatilor tai si a valorilor firmei/afacerii tale!