Politica

George Simion: ”Nu mai alimentați de la acești austrieci împuțiți”

Președintele AUR, George Simion, a început vineri boicotul aupra companiilor austriece care își desfășoară activitatea în România, după ce Austria a blocat aderarea țării noastre în spațiul Schengen. Prima companie care au intrat în vizorul liderului AUR a fost OMV Petrom.
George Simion a început boicotul la adresa OMV Petorm.

Liderul AUR și-a început campania de boicot la adresa companiilor cu capital austriac care își desfășoară activitatea în România, după ce Austria a votat joi în Consiliul JAI împotriva aderării României la spațiul Schengen.
După palma primită de România din partea Austriei, președintele AUR nu este dispus să întoarcă și celălalt obraz și le-a declarat război firmelor austriece, împotriva cărora a lansat în mediul online o campanie de boicot extrem de dură.

Prima companie care a intrat în vizorul lui George Simion este OMV Petrom.

Președintele AUR a mers personal la una dintre stațiile de alimentare din București, unde a realizat un filmuleț în care i-a îndemnat pe români să nu mai alimenteze de la această companie în semn de solidaritate față de România.

Înainte de apune mâna și a alimenta de la OMV și sigur de la Petrom că ei ne-au luat tot petrolul românesc. Ce alimentăm aici la pompă, la OMV este petrol românesc. Nu mai alimentați în semn de respect față de tot ce înseamnă România de la acești austrieci împuțiți”, a declarat George Simion.

sursa