Actualitate

Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete dispărute din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, iar aseară moartea tinerei de 15 ani a fost confirmată de unchiul acesteia. Probele de la IML arată că ADN-ul din oasele găsite în butoiul cu cenușă din casa psihopatului îi aparține Alexandrei.

Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul
Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei, însă acest lucru nu este credibil pentru specialiști. Mulți criminaliști si chimiști susțin că nu este posibilă combustia unui cadavru uman decât la o temperatură de peste 1.000 de grade Celsius, însă nu se știe dacă Dincă a mai folosit și alte materiale inflamabile. Se crede că pe lângă ulei, a mai folosit și combustibil pentru mașini pentru a fi sigur că va arde tot corpul.

O teorie demnă de filmele horror a fost lansată aseară de jurnalistul Luis Lazarus la România TV. Acesta a declarat că este foarte probabil ca Gheorghe Dincă să o fi decapitat pe Alexandra și să îi fi ars doar capul în butoiul pe care îl avea în casă, având în vedere că majoritatea oaselor găsite sunt oase ale feței și bucăți din craniu. Anchetatorii au găsit doar oase de mici dimensiuni și resturi de dinți, semn că asasinul i-a ars capul.
Criminalul a folosit 3 kilograme de vaselină pentru a arde trupul adolescentei din Dobrosloveni
Dincă le-a spus anchetatorilor că ar fi tranșat-o pe fată și a băgat-o în butoi, pe care l-a acoperit ulterior. Focul a fost făcut cu lemne, conform declarațiilor dezaxatului. Conform informațiilor obținute de Antena 3, Gheorghe Dincă a folosit 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Toate aceste materiale le-ar fi pus peste cadavrul adolescentei de 15 ani.

sursa