Sport

Gigi Becali: „E prea mic Simion să ştie el stilul lui Gigi Becali”

Patronul FCSB a fost acuzat de copreşedintele AUR, George Simion, că ar fi minţit atunci când a declarat, după alegerile parlamentare, că a oferit cu titlu gratuit un sediu formaţiunii politice care a foat o adevărată surpriză, câştigând 10% din voturile românilor.
Gigi Becali a intervenit vineri în direct la România TV, vineri, pentru a clarifica controversa în care a fost aruncat de declaraţiile copreşedintelui AUR, George Simion, care a spus că patronul FCSB a dezinformat atunci când a spus că a dat gratuit un sediu partidului revelaţie de la alegerile parlamentare.

Stilul meu este adevarul. Domnul Simion este in eroare. Sunati-l pe domnul Claudiu Tarziu, sa va spuna daca nu si acum activeaza, el si nevasta lui, in acel birou. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat lui Claudiu Tarziu.
Stilul lui George Becali este adevarul pur, e prea mic domnul Simion sa stie el stilul lui Gigi Becali. A venit la mine la palat, habar nu aveam cine e Claudiu Tarziu, mi-a propus nu stiu ce functie in AUR si i-am zis ca nu am nevoie. Zicea sa fiu vicepresedinte. Pai cum sa fiu vicepresedinte eu sub Claudiu Tarziu si Simion? Numai presedinte va fi Gigi Becali pana la moarte. I-am dat lui Claudiu Tarziu si sotiei lui birou, ca ea e nu stiu ce pictorita, avea nevoie sa picteze pe acolo, ce fac ei.”, a declarat Gigi Becali

sursa