Actualitate

Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu

Gina Pistol și Smiley trăiesc, azi, una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Dar relaţia lor nu a fost lipsită de valuri. În urmă cu câțiva ani, înainte ca relația dintre cei doi să se fi consolidat, Smiley ar fi flirtat cu Ana Baniciu!
Gina Pistol și Smiley sunt împreună din 2016, dar relaţia lor s-a închegat ceva mai târziu. Prin 2018, însă, Smiley ar fi picat în mrejele Anei Baniciu. Ba, mai mult, pe atunci apăruse zvonul că Smiley nu vrea să-şi asume public relaţia cu Gina Pistol tocmai pentru că în peisaj era şi Ana Baniciu
La momentul respectiv, presa nota că relația lui Smiley cu Gina Pistol ar fi fost pe punctul de a se destrăma. În ciuda speculaţiilor, însă, cei doi şi-au văzut mai departe de relaţie. Nu şi-au oficializat relaţia, dar în primăvara anului 2021 au devenit părinţi.
Între cântăreț și Ana Baniciu ar fi existat și un schimb memorabil de SMS-uri, petrecut aproape de Revelion, despre care Gina Pistol a aflat.
„Nu fi o persoană de c… azi”, era mesajul transmis de Gina Pistol, după ce a aflat de schimbul de mesaje dintre cei doi. La momentul respectiv, și Ana Baniciu a lansat în spaţiul public un mesaj plin de subînţeles, în dreptul unei fotografii în care apărea îmbrăcată sumar: ”Nu îmi pasă!”.

sursa