Actualitate

GROAZNIC-Adolescentă bolnavă de leucemie, obligată să se prostitueze

GROAZNIC-Adolescentă bolnavă de leucemie, obligată să se prostituezeUn caz absolut halucinant s-a produs la Vrancea, unde cinci bărbaţi au fost reţinuţi de procurori după ce au fost acuzaţi că racolau şi răpeau tinere pe care le obligau să practice prostituţia, una dintre victime fiind bolnavă de leucemie.
Alin Babei, Bebi Cîltea, Vasile Hurmuz, Onur Yevsukof şi Alexandru Farisău sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori.

Anchetatorii susţin că, din 2016, cei cinci bărbaţi au exploatat şase victime majore şi trei victime minore, acestea fiind doar o parte dintre victimele identificate până în prezent.
Se pare că aceştia le propuneam victimelor relaţii de prietenie sau concubinaj, după care le determinau să practice prostituţia cu diferiţi clienţi de pe raza mai multor localităţi din România. Mai mult de atât, există date conform cărora unele dintre victime ar fi fost transportate şi în străinătate.

Cei cinci inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Wowbiz.ro