Social

Iata ce a aparut pe mormantul Alexandrei Macesanu

Cel mai controversat caz din Romania, crimele din Caracal al criminalului Gheorghe Dinca, se pare ca au aparut suspiciuni in acest caz, deoarece intr-un cimitir din Dobrosloveni, judetul Olt, familia Alexandrei s-au pregatit pentru ce este mai rau, desi fata nu aparut, parintii ei inca mai crede in sansa ca fata lor traieste si se va intoarce acasa, chiar daca s-au facut deja cripta pentru ea, relateaza stirilekanald.ro.

De cateva zile, la mormantul Macesanu, a aparut o poza cu bunicii Alexandrei, Niculina, care este ingropata acolo.

Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, mama lui Ioan Măceșanu, Niculina, a murit în iulie 2018, la doar 62 de ani, în condiții bizare.

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, ne-au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat.

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007.