Showbiz

Impresara a ținut să clarifice informațiile apărute în ziare, potrivit cărora și-ar fi refăcut viața

Anamaria Prodan a răbufnit în urma speculațiilor apărute în presă, despre o posibilă relație pe care aceasta ar avea-o cu un partener de afaceri. Revoltată de ceea ce s-a scris la adresa ei, impresara nu a stat pe gânduri și le-a dat replica curioșilor, pentru a nu mai exista niciun dubiu.
În urmă cu câteva zile, când și-a serbat ziua de naștere, Anamaria Prodan a avut parte și de o surpriză mai puțin plăcută, căci presa a cuplat-o imediat cu unul dintre invitații prezenți la petrecere.
Recent, vedeta a ținut să explice întreaga situație și a dezvăluit că nu și-a refăcut viața, așa cum s-a speculat în mediul online: „M-am săturat să-mi văd numele asociat cu toți partenerii de afaceri, cu toți bărbații care stau lângă mine pentru o secundă în poză! Acești oameni au familii! Mă numesc Anamaria Prodan. Nu uitați! Nu am amanți. Nu îmi pun copiii în situații jenante. Îmi respect prietenii și le respect familiile. Dacă cineva apare în viața mea, eu sunt prima care vă voi anunța.„, a declarat Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a declarat, pe contul personal de Instagram, că bărbatul în compania căruia a fost fotografiată este un bun prieten de familie, cu care colaboreză și pe plan profesional: „Chiar nu mai aveți pic de rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile!
Suntem parteneri de business. Cum vă permiteți să scrieți așa ceva? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț? Aveți o oră să scoateți aceste aberații! În caz contrar, până diseară notificările sunt la dvs la redacție, și din partea mea, și a lui Dragoș.„, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce a aflat de zvonurile la adresa ei.

sursa