Social

Împreună reușim să facem multe fapte bune

Pe parcursul anilor, Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecție Socială prin Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA, i-a sprijinit pe cei nevoiași în numeroase rânduri, oferind ajutoare sub formă de alimente și produse igienico sanitare.

Printr-un efort comun al tuturor colegilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA implicate în acest proces (voluntarii, asistenții sociali, sponsorii si oamenii cu suflet mare) am reușit să oferim mici bucurii unor categorii de persoane cu posibilități financiare reduse sau care întâmpină diferite probleme sociale.

Cele mai multe ajutoare au fost oferite în ultimii ani persoanelor defavorizate și bătrâni neajutorați (care și-au exprimat recunoștința de fiecare dată când au primit ajutorul nostru.

Colaborarea cu Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, a început în anul 2019, oferind alimente și produse igienico sanitare, pentru bătrâni și persoane defavorizate din medii rurale cât și persoane cu dizabilități care se află în acest moment Este admirabil.

Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale prin Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA prin reprezentantul sau legal, domnul Mihai Căldăraru în calitate de Director General mulțumește profund de mult pentru sprijin tuturor celor care sau implicat în Campania Umanitară De Mână cu Bunicii!

Astăzi cu ajutorul bunului Dumnezeu și domnul Iisus Hristos, cu implicarea Părintelui Andrei Simene, preot misionar cu sprijinul lui Mihai Căldăraru, director General la Direcția Generală de Asistenta Sociala Persoane cu Dizabilitati, Protectia Copilului si Adoptii – Romania si domnul Muti George Laurențiu in calitate de Consilier au fost distribuite în parohia Axintele, Judetul Ialomita,pachete cu alimente si bunuri de primă necesitate.

Beneficiarii au fost persoane defavorizate din această parohie pentru care ajutorul a reprezentat un motiv de o aleasă bucurie alături de cea pe care Sărbătoare Învierii a creionat-o în viețile acestora.Imi doresc cu ajutorul bunului Dumnezeu!

Sa ajut si alte persoane defavorizate din medii rurale. Dumnezeu să vă ocrotească și multă sănătate pe toată lumea!

sursa ultima-ora.ro