Actualitate

În intervalul 19.03-21.03., pompierii maramureșeni au intervenit la 4 situații de urgență

Vineri, 19.03., pompierii militari au fost solicitați să intervină în Moisei, unde o centrală termică a luat foc. În urma incendiului au ars: un boiler de 800 de litri, instalația electrică din centrală și diverse aparate electrice și electronice. De asemenea, au ars și circa 10 metri pătrați de izolație de perete.
Sâmbătă, 20.03., pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia a ars funinginea dintr-un coș de fum.
Duminică, 21.03., pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit în Baia Sprie, unde o mașină parțial dezmembrată a luat foc. Autoturismul a ars în totalitate.
Astăzi, la primele ore ale dimineții, pompierii vișeuani, alături de pompierii voluntari, au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor, în Poienile de Sub Munte, unde un incendiu a izbucnit în dormitorul unei case din lemn. Focul a distrus circa 80% din casa din lemn, diverse obiecte de mobilier și electrocasnice. Focul a pornit din cauza unei țigări.
Tot în acest weekend, pompierii au mai avut două solicitări de lichidare incendii, însă ajunși la locul intervenției au constatat că nu mai era necesară intervenția.