Advertoriale

Încălzire eficientă cu pompele de căldură Zubadan livrate de Hextech.ro

Confortul în spațiile în care ne desfășurăm activitatea este desăvârșit dacă acesta are toate utilitățile necesare puse la punct. Vorbim aici desigur și de racordul la gaze naturale, de electricitate, dar în primul rând de un sistem de apă caldă și încălzire.

Din ce în ce mai multe persoane apelează la instalarea sistemelor alternative de producere a căldurii, deoarece sistemul comun nu mai este rentabil și, în plus, facturile la întreținere sunt destul de mari. De la centrale termice până la încălzirea prin pardoseală sau instalarea pompelor de căldură, toate acestea contribuie la economisirea banilor și energiei.

Cum poți investi și tu într-un sistem alternativ, aflăm din articolul de mai jos.

Pompele de căldură, un concept cu avantaje nebănuite   

Sistemul de pompe de căldură nu este un concept nou, el este deja folosit de ceva timp, dar tehnologia actuală l-a îmbunătățit, ajungând astfel la performanțe notabile. Pentru cine își dorește să facă schimbarea de la un sistem clasic la unul inovator care include acest concept, aici gasesti pompe de caldura calitative. Tehnologia utilizată la producerea pompelor de căldură are la bază un principiu simplu și anume tehnologia de comprimare a vaporilor. Practic, funcționează pe același principiul ca și frigiderul, un obiect casnic aflat în fiecare gospodărie.

O pompă de căldură aer-apă, de exemplu, extrage căldura din aerul exterior, folosind o unitate exterioară. O pompă de căldură sol-apă captează căldura solară care este stocată în sol. Și, în sfârșit, o pompă de căldură apă-apă funcționează prin extragerea apei din pânza freatică, prin executarea de foraje de captare a apei.

Toate aceste sisteme produc căldură și apă caldă, folosind resursele naturale, fără a afecta mediul înconjurător.

Firma Hextech livrează pompe de căldură Mitsubishi

Echipa de profesioniști de la Hextech are răspunsul la producerea apei calde pentru încălzire, cât și pentru apa caldă menajeră. Doar aici gasesti pompe de caldura Mitsubishi, care folosesc tehnologia inovatoare Zubadan. Această pompă de căldură este o pompă de căldură aer-apă, care extrage energia din aer pentru a încălzi apa.

Tehnologia Zubadan, dezvoltată de Mitsubishi, reduce efectul scăderii temperaturii exterioare asupra performanțelor pompei de căldură. Acest efect nedorit este redus acum prin implementarea acestei noi tehnologii.

Astfel, domeniul de funcționare al pompelor a devenit garantat până la minus 28 de grade Celsius. Iar timpul de degivrare la această pompă de căldură a devenit mai scurt decât la pompele cu model clasic.

Pompele de căldură Zubadan știu implicit să producă și apă rece, reducând în felul acesta costurile de instalare ale unui sistem nou pentru furnizarea climatizării optime.

Funcționare eficientă cu ajutorul telecomenzii

Este foarte simplu de controlat o pompă de căldură Zubadan cu ajutorul telecomenzii cu care aceasta este livrată. Astfel, din telecomandă se pot programa anumite regimuri de funcționare setate în anumite intervale orare. Interfețele mai noi ale pompei de căldură pot fi conectate inclusiv la internet și pot fi astfel controlate cu ajutorul telefonului mobil.

Este bine de menționat că generația actuală de pompe de căldură Zubadan sunt cu 22% mai eficiente decât modelele anterioare.

Se recomandă instalarea lor de către o echipă de specialiști, așa cum sunt cei de la Hextech, care pot fi găsiți pe pagina oficială hextech.ro. 

 

Contact: office@hextech.ro