Actualitate

Incendiu la fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la fosta vilă a omului de afaceri Irinel Columbeanu, din Izvorani, judeţul Ilfov. Pentru stingerea acestuia pompierii au intervenit cu zece autospeciale.

Potrivit autorităților, citate de News.ro, incendiul s-a extins de la subsol către parter şi etaj, dar deocamdată nu s-a stabilitde la ce a pornit.

Oamenii care au acionat la fața locului au făcut alimentarea cu apă din lac şi de la Complexul Olimpic Izvorani.

”Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, au transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare
Amintim că din multimilionar, Irinel Columeanu a ajuns aproape falit. Fostul om de afaceri a ajuns de la un stil de viață opulent, la un trai modest. Îngropat în datorii, Columbeanu a pierdut celebra vilă de la Izvorani, care a fost scoasă la vânzare de noul proprietar.

3,9 milioane de euro vrea noul proprietar pentru fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Imobilul este de fapt un „palat” cu 15 dormitoare, teren de 10 hectare și obiecte de artă, printre care sculptura lui Sabin Bălașa, „Echilibru”.

Noul proprietar a luat în calcul și închirierea vilei, pentru 15.000 de euro lunar.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”, este descrierea Regatta Real Estate, agenția imobiliară care se ocupă de tranzacționare.

Vila nu mai aparține lui Columbeanu din 2012. Controversatul personaj monden deținea în urmă cu 13 ani o avere estimată la 150 de milioane de euro, avea apariții publice în mașini de lux, iar în prezent locuiește singur, într-un apartament de două camere din Colentina.

sursa