Showbiz

Jean Paler: „El a avut bani și d-aia a avut femei”

Actorul a făcut o remarcă dură la adresa fostului om de afaceri, după ce a aflat de cartea pe care acesta urmează să o lanseze.

Volumul scris de Irinel Columbeanu nici nu a fost lansat și a născut deja controverse. Cartea fostului om de afaceri, despre marile lui iubiri, l-a împins pe Jean Paler să facă o oarecare ironie la adresa autorului, lăsând să se înțeleagă că acesta a avut parte de compania multor femei din cauza averii.
Jean Paler a avut de făcut comentarii acide la adresa lui Irinel Columbeanu, chiar cu puțin timp înainte ca acesta să-și lanseze cartea despre fostele partenere de viață.

Actorul a făcut puțin haz de necaz în ceea ce privește tema principală a volumului și a realizat chiar și o mică comparație între el și fostul soț al Monicăi Gabor: „Nu știu ce să zic, poate că și eu voi scrie o carte despre iubitele mele, singurul impediment e că nu le mai țin minte pe toate.
O să fac o listă înainte și abia după aceea mă pun pe povestit. Diferența dintre mine și Irinel e că el a avut bani și d-aia a avut femei, în timp ce eu nu am avut bani, dar am avut lipici Super Glue!„, a declarat Jean Paler

sursa