Extern

Înotătorul olimpic Scott Miller a fost arestat

Înotătorul olimpic Scott Miller a fost arestat la casa sa de pe malul apei din Inner West din Sydney, la primele ore ale acestei dimineți.
Echipa de droguri și arme de foc din Poliția NSW l-a arestat pe Miller la unitatea sa din Wulumay Close din Rozelle și l-au dus la secția de poliție din Newtown pentru audieri
Poliția va pretinde că Miller a fost implicat în furnizarea a peste 2 milioane de dolari din gheața legată de droguri ascunsă în lumânări.
Un mandat de percheziție este încă în curs de desfășurare, în timp ce poliția caută casa medaliștilor de argint, adunând dovezi potențiale și fotografiind unele dintre lucrurile sale personale.
Poliția superioară va ține o conferință de presă mai târziu în această dimineață în legătură cu arestarea lui Miller și arestarea unui alt bărbat.
Arestarea lui Miller a avut loc după o anchetă îndelungată efectuată de poliția NSW și de comisia criminalității NSW într-un presupus sindicat criminal.
Miller, un înotător de fluturi care a câștigat o medalie de argint și bronz la Jocurile Olimpice de vară din 1996, a fost deschis cu privire la luptele sale anterioare cu drogurile, odată jurând că nu va atinge niciodată substanțe ilicite.
sursa