Scitech

Laptopul Kubuntu Focus Linux este acum disponibil pentru pre-comandă, expediere la începutul lunii februarie

Laptopul Kubuntu Focus Linux anunțat anterior este acum disponibil pentru precomandă și are o dată de livrare și un preț pentru cei care doresc un computer premium.

Dezvăluită luna trecută în perioada sărbătorilor de Crăciun, laptopul Kubuntu Focus este o colaborare între Kubuntu, Tuxedo Computers și MindShareManagement Inc. și își propune să fie primul laptop Kubuntu Linux recunoscut oficial, vizat în special jucătorilor, utilizatorilor de putere și dezvoltatorilor. .

Kubuntu Focus este un dispozitiv premium și foarte puternic, care este preinstalat odată cu cea mai recentă versiune Kubuntu, o aromă Ubuntu oficială care conține mediul desktop KDE Plasma Desktop, unele dintre cele mai populare software Open Source și componente hardware uimitoare.

Astăzi, Kubuntu a anunțat pe Twitter că laptopul Kubuntu Focus este acum disponibil pentru precomandare, cu o marcă de preț începând de la 2.395,00 USD pentru modelul de bază, care conține 32 GB RAM, o placă grafică Nvidia GeForce RTX 2060 și o sursă de alimentare, dar laptopul poate merge până la 3.665.00 USD.

Specificațiile tehnice ale laptopului Kubuntu Focus
Kubuntu Focus dispune de un ecran Full HD 16,1 inchi mat 1080p IPS 144Hz, procesor Intel Core i7-9750H cu 6 nuclee / 12 fire cu un Turbo de 4.5 GHz, un Nvidia GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6 cu placă grafică PhysX și CUDA, de până la 64 GB Dual Channel DDR4 2666 RAM și 1TB Samsung 970 EVO Plus NVMe SSD.

Laptopul Linux, în condiții de conectivitate, este dotat cu Mini-DisplayPort 1.4 și USB-C DisplayPort 1.4, cu suport de până la 8K @ 60Hz, HDMI 2.0 cu suport până la 4K @ 60Hz, Intel Dual AC 9260 802.11 ac / a / b / g / n , Gigabit LAN, modul dual Bluetooth 5, ieșire optică S / PDIF, sunet audio 2 în 1 și cititor de carduri 6 în 1.

Alte caracteristici includ o tastatură retroiluminată cu LED cu deplasare de 3-4 mm, blocare Kensington, memorie RAM extensibilă de utilizator, NVMe și SDD, funcționare aproape silențioasă când nu se află sub sarcină mare de lucru, ventilatoare cu temperatură, șasiu gros de 20 mm cu suprafețe metalice și fund de plastic, precum și criptarea completă a discului.

Focusul Kubuntu Focus va fi preîncărcat cu sistemul de operare Kubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) și are o garanție hardware de doi ani cu suport software. Două procente din fiecare vânzare va fi donată Fundației Kubuntu pentru a-și continua activitatea în dezvoltarea Kubuntu Linux.

sursa