Social

Marian Golea:”Cum atragi norocul în dragoste!”

Astrologul Marian Golea a dezvăluit modul în care poţi atrage energia dragostei în locuinţa ta. Fie că te afli într-o relaţie pe care vrei s-o îmbunătăţeşti, fie că îţi cauţi jumătatea, tot ce trebuie să faci este să acorzi puţină atenţie la lucrurile pe care le ţii în dormitor.

Astrologul Marian Golea a dezvăluit care sunt obiectele pe care e bine să le ții în această cameră ca să ai noroc în plan amoros.

De pildă, cei care sunt în căutarea sufletului-pereche ar trebui să aibă un bujor în cameră. De asemenea, fetele singure ar fi bine să aibă grijă să-şi organizeze spațiul din dormitor ca şi cum i-ar face loc viitorului partener.

De obicei o fată are un dulap cu prea multe haine. Întrebarea este, dacă ar veni un partener, unde și-ar pune o haină? Se spune că trebuie să-și elibereze un mic spațiu din dulap, pentru a face loc unui nou venit. Să-i facă loc în viața ei.

Sunt multe femei care își doresc relații, dar nu sunt pregătite. În funcție de elementele personale, se calculează ce elemente îi lipsesc. Elementul care lipsește devine element favorabil. Întotdeauna se caută un simbol de dragoste […]

Există un simbol care se numește dubla fericire. Acest simbol reprezintă uniunea dintre simbolul de fericire chinezesc. Acest simbol a apărut în anii 300-400 și a fost adoptat ca simbol de statornicie. Mai poți aduce doi cocostârci, întotdeauna în pereche. Poți să pui oricare două păsări”, a explicat Marian Golea
Astrologul Marian Golea atrage atenţia asupra faptului că unele obiecte ar trebui să dispară definitiv din dormitor, întrucât atrag ghinionul în dragoste. Unul dintre ele este oglinda, despre care exist credinţa că multiplică relațiile din cuplu.

De asemenea, nu este recomandat să ai poze doar cu tine în dormitor, întrucât acest lucru atrage singurătatea. Bărbații care au doar poze cu femei vor avea parte de mai multe relații, dar acestea vor fi instabile.

sursa