Actualitate

Mărturia completă a lui Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă şi-a schimbat joi, 9 ianuarie, declaraţia în ceea ce priveşte cazul Luizei Melencu.

„Monstrul din Caracal” nu mai susţine că a ucis-o, aşa cum a făcut timp de şase luni, ci că la mijloc ar fi o presupusă reţea de trafic, în care el nu dorea să fie implicat.

Totul ar fi pornit de la Petruţa şi Ştefan, două persoane pe care le-a cunoscut în Piteşti.
Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor joi, 9 ianuarie, noua variantă a „ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu”.

„Monstrul din Caracal” a povestit cu lux de amănunte că o vizită la RAR, în Piteşti, i-a adus în viaţa sa pe Petruţa, o femeie la vreo 20-25 de ani şi iubitul ei, Ştefan, în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Eu cred că are legătură cu momentul în care am fost să fac RAR la Piteşti. Nu îmi amintesc exact când am fost. În acea dimineaţă am ajuns la ora 7 la RAR în Piteşti, m-am aşezat în rândul de maşini care era foarte lung. Stăteam în maşină pentru că era răcoare. Din spate am văzut că veneau mai multe persoane. O femeie şi un bărbat s-au oprit la geamul maşinii mele. Bărbatul părea de 40 de ani şi femeia de 20-25 de ani”, le-a spus Dincă anchetatorilor.

După aproape o lună, Petruţa, însoţită de o altă prietenă, i-a făcut o vizită lui Gheorghe Dincă. Au stat de vorbă, au întreţinut relaţii sexuale, afirmă Dincă, iar după miezul nopţii, au apărut Ştefan şi alţi doi bărbaţi.

Atunci, Dincă ar fi fost bătut şi legat. După ce aceştia i-au cerut bani, au plecat toţi cinci prin spatele casei.
„Bărbatul, Ştefan, m-a întrebat cum se face RAR-ul pentru că vrea şi el şi iubita lui, Petruţa, vor (…) După 20 de zile, Petruţa a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură şi am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreţinut relaţii sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi, când am coborât unul m-a lovit cu toiagul în spate în căzut jos”, apare în mărturia lui Dincă, potrivit RTV.

Câteva zile mai târziu, Petruţa s-a întors la casa groazei şi a rămas acolo, dat fiind faptul că ar fi fost sătulă de bătăile primite de la Ştefan. A întreţinut din nou relaţii intime cu Dincă. Pe 14 aprilie, cât Petruţa dormea, „monstrul din Caracal” a plecat la cumpărături. Atunci, a văzut-o pe Luiza.

A urmat violul lui Risipiceanu.

„Am fost legat la mâini şi la picioare, m-au dus jos şi m-au bătut. Mi-au spus să le dau 40 sau 45 de mii de euro şi le-am spus că am doar 750 de euro, au luat banii şi au plecat toţi cinci prin spatele casei. Pe 11 aprilie, Petruţa a venit la mine, mi-a spus că Ştefan o bate, a rămas câteva zile şi am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruţa dormea am plecat să cumpăr cafea şi coniac. Am văzut-o pe Luiza şi am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii şi am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă şi apoi a venit Fane care a violat-o. După i-am prezentat-o Petruţei şi mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin”, spune Dincă.

Din nou, Ştefan şi încă un bărbat şi-au făcut apariţia. Apoi, potrivit celor susţinute acum de „monstrul din Caracal”, bărbatul i-a dat indicaţii. Ştefan a adus un sac de oase şi i-a cerut să le mai ardă o dată. De asemenea, a precizat de apelul către familia Luizei.

„Apoi a venit Ştefan cu încă un bărbat şi a intrat în camera unde erau fetele. Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…) Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…) Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”.

Dincă a urmat indicaţiile, după cum spune, dar a aruncat oasele arse în lizieră.

sursa