Actualitate

Noi Dezvaluiri ,Gheorghe Dinca: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie…”

Noi Dezvaluiri ,Gheorghe Dinca: “Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie…”Gheorghe Dincă a dezvăluit noi detalii în dosarul cazului Caracal. Săptămâna aceasta, Dincă a fost dus la audieri, acolo unde a oferit amănunte despre cei doi complici ai săi.

La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a dezvăluit numele celor doi complici ai săi, cele două persoane care au contribuit la „dispariția Luizei”.

Este vorba de Petruța, o fată de 28 de ani din Roșiori de Vede și Ștefan, un bărbat de aproximativ 40 de ani din București.
Dincă a declarat că Ștefan, alături de alți doi bărbați, a luat-o pe Luiza Melencu din casa lui, fără voința sa.

Mai mult, el s-ar fi ales cu multe bătăi, înainte ca Luiza să fie luată.
Din acest motiv, Dincă ar avea impresia că Luiza ar putea fi, totuși, în viață, potrivit unor surse din anchetă.
Cazul Caracal. Și mai multe semne de întrebare
Cei doi complici, Petruța și Ștefan, au fost identificați în Registrul de Evidență a Populației.

Deși el a fost cel care a oferit indicii despre cei doi, în momentul în care i s-a arătat fotografii cu cei mai sus menționați, Dincă nu i-a recunoscut.

Ultima dată când Dincă l-a văzut pe Ștefan
Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…) Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…) Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră„, a povestit Dincă.

sursa