Social

Micuța Selah ar putea să primească o șansă la viață

Șapte copilași din România mai primesc o șansă la viață! O echipă de medici din Marea Britanie le va asigura operația de care depinde viața lor.

Totuși tratamentele de care cei mici au nevoie trebuie plătite. Părinții micuței Selah nu își pot permite acest lucru, iar singura lor speranță stă în mâinile oamenilor binevoitori.
Urmează o săptămână extrem de complicată pentru șapte familii din România. Copiii lor urmează să treacă printr-o operație de inimă extrem de complexă și de delicată.

O echipă formată din medici din Maria Britanie și România urmează să salveze viața copilașilor, iar intervenția va fi executată pro bono. Totuși șansa copilașilor depinde și de ajutorul nostru.

Tratamentele și consumabilele medicale vitale în operații trebuie plătite, iar acestea se dovedesc a fi extrem de costisitoare. Părinții au o povară imensă pe umeri, iar un simplu SMS de doi euro la numărul 8848 le poate aduce o fărâmă de speranță.
În această situație se află și Selah. Micuța are doar 8 luni și este foarte veselăși curioasă, însă din păcate suferă de o problemă de sănatate extrem de gravă, care dacă nu este tratată rapid îi poate pune capăt zilelor în orice moment.

sursa