Social

Mihai Căldăraru vrea sa le arate marea,unor copii care nu au văzut niciodată marea

Mihai Căldăraru sa intalnit cu Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța, în vederea realizării unei tabere pentru 35 de copii defavorizați din Drăgășani (Vâlcea) și din Județul Iași.

Tabăra de vară pentru copii proveniți din medii vulnerabile, face parte din cadrul campaniei umanitare „DIN SUFLET PENTRU COPIII DEFAVORIZAȚI „.

Tabăra va avea loc în perioada 25.august – 31 august, beneficiarii vor fi 35 copii proveniți din medii vulnerabile, care nu au văzut niciodată marea.

Totodată, tabăra de vară este o oportunitate pentru copii de a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a socializa, pentru a lega noi prietenii, coordonați de profesori- psihologi voluntari.

Acest eveniment social reprezentă și o modalitate pentru a crea un mediu favorabil între zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și își pot îmbunătăți sănătatea” precizeaza Mihai Căldăraru

Dupa cum stim Mihai Căldăraru a organizat an de an astfel de tabere de vara, pentru a le oferii  copiilor sansa sa vada marea.