Actualitate

Monstrul crimelor din Caracal a ars telefonul de pe care s-a sunat la 112

Monstrul crimelor din Caracal a ars telefonul de pe care s-a sunat la 112Un nou indiciu in cazul fetelor, avocatul Tonel Pop al Luizei,  face niste declaratii infioratoare, adica Gheroghe Dinca a ars telefonul, pentru a nu-l localiza autoritatile, relateaza spynews.ro.

Criminalul a declarat ca telefonul este ars.

Criminalul din Caracal a decis să scape de mobil după ce Alexandra Măceşanu a cerut ajutorul autorităţilor, gândindu-se că poliţiştii îl vor repera.

Oamenii legii au găsit locul de unde a fost cumpărat telefonul, SIM-ul, dar şi cutia telefonului, cu tot cu instrucţiunile de folosire.

„Este într-adevăr o informaţie în premieră.

Toată lumea credea că din cele trei telefoane care sunt supuse expertizei şi care aparţin domnului Dincă, unul dintre ele ar fi telefonul cu care s-a sunat la 112 şi pe care au sunat-o Alexandra poliţiştii.

Dincă a declarat că acest telefon a fost ars, fiind după el, un telefon care îl incrimina prin faptul că s-a sunat la 112 şi că poate fi reperat.

De asemenea, organele de cercetarele au mers pe acest fir şi au identificat locaţia de unde a fost cumpărat telefonul, SIM-ul şi mai mult decât atât, au găsit şi cutia telefonului, dar şi instrucţiunile, care aveau şi alte date de identificare.

Telefonul în sine este ars, dispărut şi nu face parte din cele trei expertizate”, a declarat Tonel Pop la România TV.