Auto

Noul Volkswagen Arteon

Într-o ligă proprie, Volkswagen Arteon oferă confortul sedanului de dimensiuni medii, o atmosferă premium și aspectul sportiv al unui coupe. Elegantul coupe cu patru uși VW este unul dintre puținele vehicule de pe piață care oferă cele mai bune lumi ale sedanului și stilului. Volkswagen a decis că mașina sa cea mai premium are nevoie de ceva mai mult … cum ar fi o transformare estetică și a dezvăluit conceptul Volkswagen Arteon Big Sur din 2021 pentru a inspira creativitatea proprietarilor cu propriile lor Arteoni.

Acest concept verde de Arteon, înfășurat cu vinil, a primit inspirație din Big Sur, porțiunea uluitoare a litoralului californian de-a lungul autostrăzii 1. A durat puțin mai puțin de o lună pentru a finaliza transformarea, iar Arteon este ultimul model care s-a alăturat Flotei entuziastului 2021 a Volkswagen.

Echipa de proiectare a început cu un R-Line Arteon SEL Premium 2021 în Urano Grey și a instalat folia personalizată de vinil verde strălucitor, îndepărtând sedanul, inclusiv trapa, ușile și capota. Un Golf R complet verde prezentat de Rotiform la SEMA Show 2019 a inspirat alegerea culorii și, de la distanță, folia de vinil perfect instalată arată ca o vopsea.
sursa