Social

Nu caut sex. Ajut în mod natural!

Un fost condamnat la puscarie, ofera femeilor un serviciu de valoare, sa gandit el sa le ajute pe femei, pentru a face copii natural, nu in vitro, relateaza a1.ro.

Om cu spirit civic dezvoltat, acesta își oferă serviciile și anunță că se mulează pe toate… cerințele clientelor.

„Fertilizez inseminez natural fără obligaţii abordabil. Ajut în mod natural în caz că eşti perfect sănătoasă şi doreşti copil singură, fără obligaţii,discret, fără probleme.

Sunt bărbat constituţie sportivă, sănătos,curat, 177/77/50 de ani, şaten cu ochi albaştri, studii medii, fără vicii nefumător, nealcoolist. Nu caut sex, doresc doar să ajut în caz de nevoie, fii discretă şi ne înţelegem.

Nu cred că s-ar pune probleme de etică, cred că e totul ok. Fii fertilă verificată şi sănătoasă, curată şi discretă, alte pretenţii nu am, vom fi împreună doar o singură dată fără probleme.

Dacă nu vrei fertilizare in vitro sau nu doreşti să apelezi la Banca de spermă deoarece ţi se pare complicat şi costisitor apelează cu încredere, sunt la dispoziţia ta.

Rog seriozitate maximă

. Eu sunt ok din punct de vedere de sănătate şi nu am probleme cu fertilitatea, am deja până acuma un băiat frumos de 14 ani”, continuă bărbatul.