Actualitate

O adolescentă de 15 ani a murit pe patul de spital din cauza unui medic – Părinții fac acuzații grave

Doi părinți trec prin clipe de coșmar și sunt devastați de durere după ce fiica lor de 15 ani a murit pe patul de spital din cauza unui medic. Mama și tatăl Mihaelei fac acuzații grave.

Adolescenta a mers pe picioare în unitatea medicală și a ieșit între patru scânduri.
O adolescentă se plângea de dureri și a fost dusă la spital pentru că ar fi avut probleme la plămâni. Deși își punea speranța în medici, Mihaela a murit. Părinții ei nu știu ce să mai facă după ce au pierdut-o.

Monica și Iosif nu își mai găsesc liniștea.
Potrivit informațiilor oferite de tată la Acces Direct, medicii nu i-au găsit adolescentei nimic la plămâni în urma radiografiei. Mihaelei i-a fost făcut și un test de gripă, însă rezultatul a fost negativ și a fost trimisă acasă ulterior.
Tatăl susține că în urma celor întâmplate, el și soția lui au făcut plângeri penale. Cei doi au mers la Spitalul Județean Satu Mare și la Colegiul Medicilor.
A fost luni la medicul de familie care a consultat-o și a zis că ne trimite la pediatrie. (…) I-au făcut și test de gripă și ne-au trimis acasă. (…) ”, a spus Iosif, tatăl adolescentei.
Mama Mihaelei face acuzații grave și susține că a ajuns cu fiica ei la Urgențe după ce a fost trimisă acasă. Un medic a pus-o pe adolescentă să se îmbrace, iar în urma consultațiilor i-a spus că este obeză.

Femeia susține că medicul a țipat la ea să o facă să tacă în momentul în care a întrebat ce problemă are fiica ei. La scurt timp după ce a fost dată afară din salon, Mihaela a fost luată de cadrele medicale.
A zis că o doare sus și o apasă puțin în spate. Am crezut că ar fi o răceală, a fost consultată, dar nimeni nu ne-a zis nimic. Luni am venit acasă cu ea, ea zis că se simte bine. (…) Când am ajuns la Urgențe, am intrat înăuntru, ne-au preluat, a venit doamna doctor și m-a întrebat ce se întâmplă. (…) Cu tonul ridicat mi-a zis să se dezbrace, i-am dat tricoul jos. (…) ”, a mărturisit Monica, mama Mihaelei
Părinții trec prin momente grele și vor să se facă dreptate după moartea copilei. O telespectatoare a intervenit și susținea că situația nu este deloc una bună la spitalul respectiv din Satu Mare.

sursa