Social

O fata a decedat in urma unei partide de amor

O fata a decedat in urma unei partide de amor, cazul a socat intreaga lume, dupa ce aceasta a intretinut relatii intime cu un barbat cunoscut de pe o aplicatie, relateaza spynews.ro.

Tanara avea 22 de ani, iar distractia de o noapte a dus la decesul ei.
Aceasta s-a cunoscut de pe aplicatia Tinder, dupa ce s-au intalnit, si-au consumat relatia, totul a recurs normal, pana tanarul a inceput s-o stranga de gat in timpul actului sexual, pentru a-si provoca placere.

Acesta spune ca tanara l-a indemnat sa faca acest lucru, si el nu este vinovat.

Dupa partida de amor, tanara a ramas fara suflare si el a mers sa se intalneasca cu o alta tanara de pe aceasi aplicatie, doar ca nu s-a intamplat nimic.

De fapt, tânăra a fost strânsă de gât atât de tare, încât a fost sugrumată și a început să-i curgă sânge din nas.

Dupa ce a omorat-o, barbatul de 27 de ani, a cautat pe internet cum sa ascunda trupul fetei moarte, dupa care s-a uitat la filme XXX si i-a facut poze fetei moarte.

La o zi după fapta cumplită, tânărul de 27 de ani a cumpărat o valiză pentru a pune trupul neînsuflețit al fetei în ea și pentru a o îngropa într-o pădure situată la mare distanță.

După aceea, pentru a-și ascunde faptele, bărbatul a achiziționat un echipament de curățare cu care să șteargă urmele de sânge din apartamentul său, conform judecătorilor.