Actualitate

O femeie de 36 de ani a fost găsită inconştientă

Poliția a fost chemată duminică seară în urma unui incident violent în Brașov. O femeie de 36 de ani a fost găsită inconştientă, cu leziuni pe corp.

Femeia a fost găsită de poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa în care se afla aceasta, în urma unei sesizări la 112 cu privire la producerea unei agresiuni.

Suspect de crimă a fost fostul concubin, un bărbat de 35 de ani.

Poliţiştii “au identificat autorul ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, fostul concubin al femeii decedate“. Criminalul a fost prins ulterior.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat în această după-amiază, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unei agresiuni într-o locuință situată raza localității Budila, din județul Brașov, anunță IPJ Brașov
olițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 36 ani, în stare de inconștiență, cu leziuni pe corp, cu privire la care cadrele medicale, sosite ulterior, au declarat decesul. Totodată, polițiștii au reținut un bărbat, suspect de agresiune, acesta aflându-se, la momentul actual, în custodia autorităților.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ancheta penală este în curs de desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare“, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

sursa