Social

O noua decizie! Nu mai este voie in salile de fitness cu sticlele de flacon. Deja sunt victime!

S-a interzis in salile de fitness sticlele de plastic de astazi, aceste masuri s-au luat pentru anumite reguli de siguranta sanitara, relateaza spynews.ro.

„Aceste prime măsuri de relaxare a restricțiilor din sălile de fitness vin împreună cu o uriașă responsabilitate, protejarea pe cât mai mult posibil a sănătății tuturor participanților.

Sălile de fitness au un risc ridicat epidemiologic.

Și apropo de numărul cabinelor de duș, dacă e să comparăm cu numărul celor care se antrenează, este mult mai mic, ceea ce ar genera aglomerație.

O aglomerare în zona dușurilor ar duce la un contact evident între foarte mulți, am crea un timp de așteptare pentru mulți participanți”, a afirmat ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, la Antena3.
„Vânzarea și/sau oferirea de gustări/băuturi în regim de autoservire nu este permisă; prin excepție, se permite funcționarea automatelor de băuturi răcoritoare și mâncare ambalată, cu condiția ca acestea să fie consumate în aer liber, cu respectarea normelor de prevenre a răspândirii virusului SRS-CoV-2 în unitățile de alimentație publică, stabilite de Ministerul Sănătății și Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor”, se arată în monitorul oficial.