Extern

Parlamentul European il ataca pe Dragnea! Bruxelles Ii cere de urgenta sa demisioneze de la Camera Deputatilor!

Parlamentul European ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor, Bruxelles a somat demisia sefului PSD.

Daniel Buda, cel care este și șef la organizația PNL Cluj ii spune lui Liviu Dragnea ca locul lui in fruntea Camerei Deputatilor, este un adevarat pericol pentru Romania.

“Demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu mai reprezintă o opţiune ci o necesitate pentru a salva credibilitatea României pe plan extern. Împrejurarea că reacţia directorului OLAF, Nicholas Ilett, dar şi reacţia Comisiei Europene referitoare la acest subiect, pun România în dificultate, periclitând posibilitatea acesteia de a negocia pe diverse paliere la nivelul instituţiilor europene, cu consecinţe incomensurabile asupra vieţii tuturor românilor.

Respectând principiul prezumţiei de nevinovăţie, nu putem să nu observăm că în acest moment nu mai vorbim de Liviu Dragnea sau de PSD ci vorbim de România şi de credibilitatea instituţiei Parlamentului României de a legifera în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale. Ţara noastră oricum se află la coada Europei în privinţa absorbţiei fondurilor europene iar recentul scandal cu siguranţă va genera rezerve serioase pentru alocarea de fonduri europene către România în exerciţiul financiar viitor.

Rămânerea în funcţie a lui Liviu Dragnea cu siguranţă va impune continuarea MCV-ului, ceea ce înseamnă că România îşi poate lua ADIO de la intrarea în spaţiul Schengen. Iar românii nu merită acest lucru!”, se arată într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO de către europarlamentarul Daniel Buda.