Actualitate

Povestea incredibila a bunicului care a confundat vopseaua cu iaurt. Groaznic ce s-a intamplat!

Povestea incredibila a bunicului care a confundat vopseaua cu iaurt. Groaznic ce s-a intamplat!Povestea ireala a lui Bobby, un vatran de 90d e ani a incurcat iaurtul cu vopseaua, iar el spunand ca batranetea nul sperie, ba din contra: „Vârsta este doar un număr!’, spune acesta, mai plin de viață ca oricând, relateaza www.realitatea.net.

„Sunt Bob, am doar 90 de ani, sunt singur și am tot timpul din lume să fac cunoștință cu tine”, se laudă acesta, pe Instagram.

Pasionat de sport, Bobby postează multe filmulețe în care aleargă, sare sau face flotări. La 90 de ani, nimic nu-l mai sperie! Bobby, însă, are și o slăbiciune: iaurtul! Și nu se sfiește să se laude că mănâncă până la 7 kg de iaurt pe săptămână! 

Soarta a făcut ca tocmai obsesia sa să-l ducă la spital! Dar nu, nu iaurtul i-a venit de hac, ci o găleată cu vopsea pe care a confundat-o cu alimentul magic din care, spune el, își trage seva.
„Nu am simțit nimic, nu mi s-a părut că avea gust rău”, a spus Bobby, la ceva timp după ce a plecat de la doctor.

„Se pare că Bobby a mâncat cam o jumătate de kilogram de vopsea. Credea că e iaurt… Nici nu-mi dau seama cum de nu s-a prins”, a scris Alex.