Actualitate

Procesul lui Liviu Dragnea, a fost amânat până pe 20 mai: „Judecătorii aşteaptă decizia CCR. Dragnea a părăsit instanţa, flancat de jandarmi, în scandările protestatarilor”

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amanat procesul lui Liviu Dragnea, pana de data de 20 mai, relateaza b1.ro.

Acest termen vine de la Curtea Constitutionala va solutioza sesizarea care a fost activata de Florinn Iordache va fi admisa, cu privire la conflictul juridic de natura constiitutionala cu privire la completurile pe tema coruptiei.

La termenul de luni, Liviu Dragnea a fost audiat de completul de 5 judecători. Liderul PSD s-a declarat nevinovat, afirmând că nu ştia despre activitatea celor două angajate de la DGASPC Teleorman care lucra de fapt la PSD Teleorman.

„Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştintă de faptul că Botorogeanu şi Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus vreodată că ele nu se prezintă la serviciu. Nu am cerut nimănui, nu am făcut presiuni asupra nimănui pentru a le menține pe cele două în funcţie”, a declarat Dragnea în faţa instanţei.

Liviu Dragnea nu a făcut nicio declaraţie presei la finalul termenului de luni. El a părăsit instanţa atât în huiduielile protestatarilor veniţi în număr mare la Curtea Supremă, dar şi aclamaţiile unui grup de susţinători.